מתכון מסדרת הבייבי לד שלי שגם משדרג את הצלחת וגם מתאים באופן מושלם לתינוקות וילדים!

מנה שמותאמת לאחיזה בכך יד קטנה.

אצבעות התפוח רכות ונוחות לאכילה וללא תוספת סוכר!

6+ חודשים , בהתאם לשלב ההתפתחותי של התינוק.

המתכון המלא:

הדבר החשוב שנכין עבור המתכון הזה הוא תפוחים רכים

שוטפים תפוחים גדולים, מסירים את הקליפה, מוציאים את הליבה, ומאדים עד לריכוך מלא.

לבלילה:

מערבבים יחד- 3 כפות קמח לבן, 2 כפות קמח קוקוס וכפית אבקת אפיה.

מערבבים את הקמחים ומוסיפים ביצה וכוס חלב או משקה (חלב) סויה.

מערבבים היטב עם מטרפה ידנית כדי שלא יהיו גושים.

אופציונלי- הוספה של מעט תמצית ווניל.

פורסים את התפוח לטבעות או לאצבעות (כל טבעת לחצי).

טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים משני הצדדים על מחבת משומנת מעט (מאוד אוהבת להשתמש במחבת נון-סטיק).

שימו לב שההכנה מאוד מהירה, דקה מכל צד.

זהו זה!

את התפוחים המאודים ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים (או במקפיא) לכן תמיד תכניסו לאידוי קצת יותר תפוחים.

וכשמתחשק לנו אצבעות תפוח שולפים תפוח רך, פורסים אותו לרצועות וטה דה!

הצעת הגשה- עם יוגורט יווני או יוגורט טבעי בתוספת פירות.