מתכון מסדרת הבייבי לד שלי שגם משדרג את הצלחת וגם מתאים באופן מושלם לתינוקות וילדים!
מנה שמותאמת לאחיזה בכך יד קטנה.
אצבעות התפוח רכות ונוחות לאכילה וללא תוספת סוכר!
6+ חודשים , בהתאם לשלב ההתפתחותי של התינוק.
המתכון המלא:
הדבר החשוב שנכין עבור המתכון הזה הוא תפוחים רכים
שוטפים תפוחים גדולים, מסירים את הקליפה, מוציאים את הליבה, ומאדים עד לריכוך מלא.
לבלילה:
מערבבים יחד- 3 כפות קמח לבן, 2 כפות קמח קוקוס וכפית אבקת אפיה.
מערבבים את הקמחים ומוסיפים ביצה וכוס חלב או משקה (חלב) סויה.
מערבבים היטב עם מטרפה ידנית כדי שלא יהיו גושים.
אופציונלי- הוספה של מעט תמצית ווניל.
פורסים את התפוח לטבעות או לאצבעות (כל טבעת לחצי).
טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים משני הצדדים על מחבת משומנת מעט (מאוד אוהבת להשתמש במחבת נון-סטיק).
שימו לב שההכנה מאוד מהירה, דקה מכל צד.
זהו זה!
את התפוחים המאודים ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים (או במקפיא) לכן תמיד תכניסו לאידוי קצת יותר תפוחים.
וכשמתחשק לנו אצבעות תפוח שולפים תפוח רך, פורסים אותו לרצועות וטה דה!
הצעת הגשה- עם יוגורט יווני או יוגורט טבעי בתוספת פירות.