רכיבים:
1/4 כוס שיבולת שועל דקה רכה
3/4 כוס משקה חלב צמחי (שקדים, סויה או שיבולת שועל)
חצי בננה בשלה, מרוסקת
רבע תפוח קטן, מגורד על פומפייה דקה
קורט קינמון (אופציונלי)
אופן הכנה:
בסיר קטן מחממים את משקה החלב עד שמתחיל להגיע לרתיחה.
מוסיפים את שיבולת השועל ומבשלים על אש נמוכה 5-10 דקות. מערבבים תוך כדי בישול מידי פעם עד שרואים שהדייסה מסמיכה.
מוסיפים את הבננה המרוסקת והתפוח המגורד לדייסה ומערבבים.
ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עדין ומוסיפים קורט קינמון.
מצננים ומגישים!
מותאם לאכילה עצמאית בכפית.