רכיבים:

1/4 כוס שיבולת שועל דקה רכה

3/4 כוס משקה חלב צמחי (שקדים, סויה או שיבולת שועל)

חצי בננה בשלה, מרוסקת

רבע תפוח קטן, מגורד על פומפייה דקה

קורט קינמון (אופציונלי)

אופן הכנה:

בסיר קטן מחממים את משקה החלב עד שמתחיל להגיע לרתיחה.

מוסיפים את שיבולת השועל ומבשלים על אש נמוכה 5-10 דקות. מערבבים תוך כדי בישול מידי פעם עד שרואים שהדייסה מסמיכה.

מוסיפים את הבננה המרוסקת והתפוח המגורד לדייסה ומערבבים.

ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עדין ומוסיפים קורט קינמון.

מצננים ומגישים!

מותאם לאכילה עצמאית בכפית.