המתכון המלא:

כוס קמח רגיל

חצי כוס קמח כוסמין מלא

קצת פחות משליש כוס סוכר חום

2 כפיות אבקת אפייה

כף מייפל

2 ביצים

גביע יוגורט יווני

5-6 כפות משקה (חלב) סויה

40 גרם חמאה מומסת

מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

זהו! הבלילה מוכנה, כעת ניתן להוסיף כל תוספת שרוצים!

הכמות במתכון מספיקה בדיוק ל – 24 מיני מאפינס, אני תמיד מכינה שליש תבנית של מאפינס רגילים ואז מחלקת את התערובת לשתי קערות, לאחת מוסיפה חופן שוקוצ׳יפס ולשנייה חופן אוכמניות, כך נקבל תבנית אחת עם שלושה סוגי מאפינס!

משך זמן האפייה ממש קצר – 180 מעלות, 18 דקות (תלוי בתנור).

תתאפקו ואל תפתחו את התנור במהלך האפייה, זה עלול לגרום לצניחה של המאפינס.

המאפינס מוכן כשקיסם ננעץ ויוצא יבש.

שימו לב לזמנים כדי שהמאפינס לא יתייבש.

ניתן לאחסן בקירור בכלי אטום וניתן להקפיא!