מרכיבים:

קילו פרגיות ללא עור

שמן זית

תבלינים: פלפל גרוס, מלח הימלאיה גרוס או מעט מלח רגיל, שום גבישי, פפריקה מתוקה.

סילאן

אופן הכנה:

מסדרים בשכבה אחת על תבנית או סוטאז' רחב, מזליפים שמן זית מעל הכל, מתבלים בפלפל גרוס ומעט מלח גרוס. הופכים לצד השני, מזליפים עוד קצת שמן זית, מתבלים במעט פלפל גרוס, ללא מלח! פפריקה מתוקה, שום גבישי וסילאן מעל הכל.

מכניסים לאפייה לכחצי שעה בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות עם מכסה סגור ולאחר חצי שעה עוד 15 דקות ללא מכסה על תוכנית טורבו.

זהו זה! הפרגיות יוצאות עסיסיות מאוד ורכות לאכילה!