מרכיבים:
כ-700 גרם ברוקולי – ניתן להשתמש בברוקולי קפוא.
3 ביצים
5 כפות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
קוטג' 5-9%
2 כפות גבינה לבנה
1/3 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
1/3 כוס בולגרית מפוררת
תבלינים – מעט פלפל גרוס, כפית שום גבישי (ניתן להכין גם עם שום טרי כתוש)
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הברוקולי ופורסים לחתיכות בחיתוך חופשי.
מערבבים בקערה את הברוקולי עם הביצים, הקמח, אבקת האפייה, הקוטג', הגבינות והתבלינים.
מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה, מעבירים לתבנית מלבנית ומכניסים לתנור לאפייה של כ 30-40 דקות ב 190 מעלות.
זהו זה! מצננים מעט, פורסים לריבועים ונהנים!